Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Trickerion tesztsorozat vol.1 – Alapjáték bemutató

Részletek

Dátum:
július 26
Időpont:
17:30 - 21:00
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/207038376675697/

Helyszín

Vault51
Ó u. 51.
Budapest, Budapest 1066 Hungary
+ Google Térkép
Telefon:
+36302033224
Honlap:
vault51gamerbar.hu

Trickerion tesztsorozat vol.1 – Alapjáték bemutató

2015-ben egy sikeres Kickstarter kampányt követően megjelent a hazai Mindclash Games csapat első játéka, a Trickerion. A viktoriánus kori bűvészek világát idéző stratégiai munkáslehelyezős játék azóta hosszú utat tett meg és komoly elismeréseket gyűjtött be világszerte.

Idén júniusban egy újabb nagy sikert elérő Kickstarter kampány zárult, mely ezúttal a Trickerion világát kívánja bővíteni egy nagyobb és egy kisebb kiegészítővel, a Dahlgaard’s Academy-vel, illetve a Dawn of Technology-val.

A Mindclash Games és a Vault 51 – Gamer Bar most egy több héten át tartó kalandra hívja a társasjátékok kedvelőit, mely során nem csak az alapjáték, a Legends of Illusion kerül bemutatásra és kipróbálásra, de a most készülő kiegészítőket is az elsők közt tesztelhetik az érdeklődők.

Július 26-án, délután 17:30-kor a Trickerion tesztsorozat első alkalmával bemutatásra kerül az alapjáték, ahol szabálymagyarázat és játéklehetőség is lesz. Augusztus 9-én a sorozat folytatódik, ahol már nem csak az alapjátékot lehet kipróbálni, de a jelenleg készülő Dahlgaard’s Academy és Dawn of Technology kiegészítőket is. A további augusztusi teszt alkalmak később kerülnek meghirdetésre.

Az egyes alkalmakon résztvevő érdeklődőket italkuponnal várjuk, illetve visszatérő játékosainkat a tesztsorozat végén kívánság szerint egy Trickerion példánnyal vagy a kiegészítők egy példányával is megajándékozzuk 🙂

Trickerion kampány:

Trickerion – Dahlgaard’s Academy kampány: