Menedék Budapest szívében...

Vault51… ha járatos vagy a Fallout világában, akkor sokat mondhat neked ez a név.

A város legújabb és eddigi legnagyobb gamerbarja, ahol nem csak azok találhatják meg a szórakozásukat, akik fejből sorolják a Counter-Strike játékok kiadási éveit, hanem azok is, akik egy izgalmas délutánt akarnak eltölteni egy forró csoki és a barátaik társaságában.

Az elsődleges cél az volt, hogy egy olyan helyet teremtsünk, ahol a játékosok, a kreatív elmék és a nem annyira geek/nerd emberek is otthon érezhessék magukat és kikapcsolódhassanak egy fárasztó nap vagy egy hosszú hét után.

6
Gaming PC
6 Nagy teljesítményű i7-es PC minden jóval megtömve ( gtx 1070, 16GB RAM és társai ), hogy jól fusson ne csak a Counter Strike és a HotS, hanem a PUBG és a Destiny2 is. Nem is beszélve a hihetetlenül gépigényes LoL-ról és Overwatchról :)
4
Konzolok
Hogy ne csak a PC Master Race legyen ellátva, így több konzolt is a rendelkezésetekre bocsátunk. Playstation 4 Pro, Super Nintendo mini,Sega megadrive mini,Playstation mini és C-64 mini a Retro Gaming szerelmeseinek! Vár Dr. Mario, a Mortal Kombat pixelstábja :)
100+
Társasjátékok
Több,mint 100 társasjátékot kínálunk tabletop játékok kedvelőinek. Legyen szó Catan Telepeseiről vagy akár a Star Wars Rebellionról, itt mindent megtalálhatsz, amivel csak szeretsz vagy szeretnél játszani. ..